Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare-trailer med nok et hint om battle royale

Spillets nyeste sesong er i gang, med flere kart og moduser.

Activision

Den andre sesongen med innhold til Call of Duty: Modern Warfare rullet ut på tirsdag. Blant de mange nyvinningene introdusert var en fersk trailer som avspilles når man fyrer opp spillet, og denne slipper nok et hint om en battle royale-modus.

Enten får Modern Warfare en battle royale-modus eller så er Activision glade i å bølle med fansen. (Video: Gamespot)

Videoen, som du kan se til høyre, åpner med en lett skuddveksling i ruinene av en flyplass. Duoen som overlever kampen nevner en gass som stadig nærmer seg, og idet kameraet zoomer ut ser vi en grønn røyksky som feier inn over byen – noe som kan være spillets svar på den stadig krympende spillsonen som kjennetegner battle royale-spill. I tillegg ser vi en gruppe soldater hoppe i fallskjerm fra et fly – noe som bør virke kjent for alle som har prøvd spill som PUBG eller Fortnite.

Ryktene om battle royale i Modern Warfare har svirret siden lenge før spillets lansering. Graving i spillets filer har tidligere pekt mot en modus med opptil 200 spillere, der kampene utspiller seg på et digert kart.

Så langt har Activision hverken bekreftet eller avkrefter ryktene, men den nye traileren kan tyde på at en offisiell kunngjøring ikke er så langt unna.

Ny sesong, nytt innhold

Se hva som er lansert og hva som enda kommer i Modern Warfare Season Two.
Activision

Foruten battle royale-snakk bringer sesong to av Call of Duty: Modern Warfare med seg flere nyheter for spillere. Alt av kart og moduser er gratis for alle som eier spillet, men de som vil kan også legge på noen kroner for å sikre seg diverse kosmetikk.

Som du kan se på bildet til høyre introduseres nytt innhold i bølger. En håndfull nye kart – inkludert klassiske Rust – er tilgjengelig nå. Senere i sesongen kommer enda flere kart, nye moduser og flere spillfigurer for de som går til innkjøp av spillets Battle Pass.

Du kan lese mer om hva den nye sesongen har å by på via Activisions nettsider. Utgiveren har for øvrig bekreftet at vi som vanlig får et nytt Call of Duty-spill i år også, med lansering en gang på høsten.

Vi likte Call of Duty: Modern Warfare svært godt.
Les anmeldelsen av skytespillet her »

Siste fra forsiden