Fortnites syvende sesong byr på vinterlandskap, propellfly og en kreativ modus

Oppdatert: Utvidelsen er lansert.

Oppdatering 13:00: Den syvende innholdssesongen for Fortnite er lansert, og Epic har avslørt hvilke nyvinninger som ligger på lur. Først og fremst har et digert isfjell krasjet inn i Fortnite-øya, som bringer med seg tre nye vinterkledde områder.

Se lanseringstraileren for Fortnites syvende sesong. (Video: Epic Games)

For å navigere snøen kan spillere benytte seg av løypestrenger – eller «ziplines» – og det er fullt mulig å skyte på forbipasserende mens man suser gjennom luften. De som vil høyere opp i luften kan sveve til værs i det nye X-4 Stormwing-flyet, med påmontert maskingevær og plass til fire passasjerer og én pilot.

Fortnite sesong syv byr også på andre endringer, og du kan lese mer om dem på spillets nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Ved siden av å kunngjøre sin egen digitale spillbutikk har Epic Games brukt den siste uken på å slippe hint om den neste utvidelsen for Fortnite. Det populære skytespillet går inn i sin syvende sesong på torsdag, og denne gangen byr utvikleren på en litt annerledes opplevelse.

Bygg ditt eget spill

BajanCanadian viser hvordan Fortnite Creative fungerer. (Video: BajanCanadian)

Fortnite Season 7 introduserer en splitter ny modus kalt Fortnite Creative – eller kreativ på godt norsk. Som navnet tilsier lar modusen spillere trekke fra fantasien for å bygge sine egne, unike verdener.

Som traileren for Fortnite Creative viser – se videovinduet over – kan spillere fritt bygge for seg selv, eller snekre sammen en verden for moro med venner. Ifølge Epic får Fortnite-fans bygge sine egne moduser, med alt fra kamper til billøp, og alt du skaper blir lagret i verdenen din fra gang til gang.

Fortnite Creative rulles offisielt ut til alle spillere den 13. desember. De som kjøper Battle Pass for sesong syv kan imidlertid begynne å testen modusen allerede 6. desember, men Epic legger ikke skjul på at den første uken kan bli preget av problemer.

Sesong syv byr også på andre nyheter, og via spillets Twitter-konto slipper utvikleren stadignyehint om noe som har med vinter å gjøre. Nøyaktig hva dette betyr er uvisst, men vi regner med at alt vil bli klart i løpet av denne uken.

Les også: Fortnite har nå over 200 millioner registrerte spillere »

Siste fra forsiden