Ekstreme tall for Fortnite: Har nå over 200 millioner spillere

Epic Games

Alle vet at Epic Games' nettbaserte skytespill Fortnite har blitt en knallsuksess, og fremdeles øker populariteten kraftig. Nå har vi nådd enda en oppsiktsvekkende milepæl.

Epic bekreftet nylig overfor avisen Wall Street Journal på Twitter at Fortnite nå har hele 200 millioner registrerte spillere på verdensbasis. Bloomberg meldte også om tallet.

Det er en økning på hele 60 prosent bare siden juni i år, da antallet registrerte spillere lå på 125 millioner.

Epic Games

Også ny rekord i samtidig påloggede

I tillegg bekreftet Epic også at spillet nå har satt ny rekord i antall samtidig påloggede spillere, med 8,3 millioner. Dette er en nær dobling fra februar måned, da tallet lå på 4,3 millioner.

Fortnite har dermed vokst i et vanvittig tempo. For under ett år siden, i januar i år, meldte vi at spillet hadde nådd 40 millioner spillere, noe som representerte en økning på én million på bare en måned.

Spillet har blitt sluppet på de fleste plattformene, inkludert mobil, hvor spillet har blitt ekstremt lukrativt med en omsetning på 2,5 milliarder kroner på kun syv måneder på iOS-plattformen.

Fortnite får stadig nye, store oppdateringer og endringer, nå sist et helt nytt turneringssystem hvor alle plattformer og kontrolløsninger havner i samme gruppe.

Les også: Ny Sea of Thieves-oppdatering overhaler flere aktiviteter i spillet »

Siste fra forsiden