Ny Sea of Thieves-oppdatering overhaler flere aktiviteter i spillet

Rare lokker med større belønninger for alt du gjør.

Sea of Thieves

Rare har kunngjort en ny oppdatering til Sea of Thieves, som skal lanseres 28. november. Oppdateringen – kalt Shrouded Spoils – introduserer diverse nyheter til opplevelsen, som tett tåke, men det er nok endringene til eksisterende innhold som er mest nevneverdige.

Få lønn for strevet

Nå har du større grunn til å jakte på Kraken-uhyret i Sea of Thieves.
Rare/YouTube

Mens tidligere Sea of Thieves-utvidelser og -oppdateringer har fokusert på å bringe helt nye opplevelser til spillere, tar Shrouded Spoils sikte på å overhale den nåværende opplevelsen.

Det begynner først og fremst med å gi spillere større belønninger for arbeidet de utfører, som for eksempel i kamp mot spillets svære havmonstre. Ute på bøljan blå vil spillere møte på både Kraken og Megalodon oftere, og begge byr på rikelig med skatter for pirater som kan beseire dem.

De datastyrte skjelettskipene får en justering, og vil dukke opp på flere steder i nye fasonger og størrelser. Noen ganger vil de passe sine egne saker, mens andre ganger vil de ta opp jakten på spillere. Skjelettfortene kan også sprette frem på enda flere øyer enn tidligere, som gjør oppgaven med å angripe dem litt mer utfordrende.

Ellers lover Rare flere tilpasningsmuligheter for skip og en enda større eksplosiv tønne, som er perfekt for å senke gallioner eller knerte store grupper med skjeletter. Shrouded Spoils blir den siste utvidelsen for Sea of Thieves i 2018, men allerede tidlig neste år kommer en ny spiller-mot-spiller-modus kalt The Arena.

I sommer tok vi en prat med Rare om utfordringene med Sea of Thieves.
– Vi tok planen for spillet, rev den i fillebiter og begynte på nytt »

Siste fra forsiden