Skjelettene angriper i Sea of Thieves til neste uke

Rare har avduket flere detaljer om sjørøverspillets neste gratisoppdatering.

Den neste store gratisoppdateringen for Sea of Thieves, Cursed Sails, rulles ut neste uke – nærmere bestemt 31. juli. Fra tidligere vet vi at oppdateringen blant annet introduserer nye utfordringer i form av datastyrte skip, men nå har Rare også røpet mer om eventyrene spillere kan få oppleve.

Cursed Sails er den neste store oppdateringen for Sea of Thieves.
Rare

Lanseringen av Cursed Sails sparker i gang en ny historiekampanje, som strekker seg over tre uker. Ifølge utvikleren vil kampanje utvikle seg med tiden, slik at man ikke kan pløye gjennom alt på en gang, men heller får mer å gjøre etter hvert.

Målet er å finne ut hvor de datastyrte skipene, med ondisnnede skjeletter til mannskap, kom fra. Rare er ikke videre rause med hint, og forteller kun at spillere bør lete etter et medlem av Bilge Rat-klanen ved en av spillets mange kroer for å begynne arbeidet med å løses Cursed Sails-mysteriet.

– I denne tidsbegrensede kampanjen må dere undersøke historien om en bortkommen kjøpmann og avdekke opprinnelsen til den vandøde armada for å låse opp unike belønninger, lyder utviklerens beskrivelse.

Nytt skip og nye belønninger

Lær mer om Cursed Sails' brigantinskuter. (Video: Rare)

Ved siden av kampanjen og Skeleton-skipene bringer Cursed Sails også en helt ny skipstype til Sea of Thieves. Brigantinskuta er designet for tre spillere, og tilbyr en mellomting mellom slupp og gallion. I videoen til høyre forteller utvikleren mer om brigantinene.

Spillere kan også sikre seg en haug med kosmetiske gjenstander, fra skipspynt og kostymer til nye frisyrer og instrumenter. En del av gjenstandene kan kun låses opp så lenge kampanjen er aktiv, men det du får kan du beholde for alltid.

Cursed Sails etterfølges av nok en stor utvidelse, kalt Forsaken Shores, som rulles ut en gang i september. Denne åpner et nytt og ekstra vanskelig område, designet for erfarne spillere som er sultne på en skikkelig utfordring.

Sea of Thieves har endret seg drastisk siden lansering.
Vi snakket med Rare om utfordringene knyttet til det å gi fansen det de vil ha »

Siste fra forsiden