Hi-Fi Rush - Sea of Thieves

PlayStation 5-spillere får snart Hi-Fi Rush og Sea of Thieves

Runder av de fire første Xbox-spillene som kommer til andre plattformer.

Xbox Game Studios

TLDR

  • De tidligere Xbox-eksklusive spillene Hi-Fi Rush og Sea of Thieves er på vei til PlayStation 5.
  • Lanseringen av spill på flere plattformer er del av Microsofts nye spillstrategi, som foreløpig ikke inkluderer større spill som Starfield og Indiana Jones and the Great Circle.
  • Pentiment er nå tilgjengelig på Nintendo Switch, PlayStation 4 og PlayStation 5, mens Grounded kommer til de samme plattformene 16. april.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Onsdag avslørte Nintendo at de første Xbox-spillene som kommer til andre plattformer er Pentiment og Grounded. Kort tid etter stemte Microsoft i med avdukingen av de to andre spillene – som blir Hi-Fi Rush og Sea of Thieves.

Mens de to førstnevnte blir å finne på både Nintendo Switch, PlayStation 4 og PlayStation 5, er plattformutvidelsen for Hi-Fi Rush og Sea of Thieves litt smalere. Disse kommer nemlig kun til PlayStation 5, fortalte Xbox via sine nettsider.

Hi-Fi Rush kommer om en snau måned, nærmere bestemt 19. mars. Det rytmebaserte actionspillet fra Tango Gameworks fikk en solid mottakelse etter sniklanseringen for et drøyt år siden. Vår anmelder kalte spillet en fargesprakende og unik spillopplevelse.

Sea of Thieves.
Xbox Game Studios

Sea of Thieves fikk på sin side en langt vanskeligere start på livet. Utvikler Rare fikk imidlertid skuta på rett kjøl, og seks år senere er det fortsatt ansett av mange som et av de beste sjørøverspillene som finnes.

Å slippe tidligere eksklusive spill på andre plattformer er del av Xbox' nyeste lanseringsstrategi. De fire nevnte er de eneste spillene som så langt er bekreftet å ta turen til flere konsoller, og hvorvidt det kommer flere gjenstår å se.

Microsoft har sagt at det foreløpig ikke har planer om å slippe større spill som Starfield og Indiana Jones and the Great Circle på PlayStation eller Nintendo. Selskapet ville imidlertid ikke utelukke at det kan skje en gang i fremtiden.

Pentiment blir for øvrig tilgjengelig på Nintendo Switch, PlayStation 4 og PlayStation 5 i dag. Grounded kommer til de samme plattformene 16. april.

LES OGSÅ: Spår PlayStation 5 Pro-lansering i år »

Siste fra forsiden