Sea of Thieves

Sea of Thieves byr på store endringer i ny oppdatering

Lokker blant annet med et helt nytt oppdragssystem.

Xbox Game Studios

TLDR

  • Rare har avslørt endringer for den neste oppdateringen av sjørøverspillet Sea of Thieves, inkludert en ny og raskere måte å starte oppdrag på.
  • Spillet introduserer også «fast travel» for å hoppe rett til neste oppdrag, med umiddelbar utdeling av erfaringspoeng ved utført oppdrag.
  • Oppdateringen inkluderer også nye belønninger for spillere som når nivå 100, justerte Trading Company-oppdrag og en ny Discover-fane med eventyrforslag basert på ditt erfaringsnivå.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Rare har avslørt hvilke endringer som venter i den neste oppdateringen for Sea of Thieves. Denne gangen har utvikleren tatt for seg sjørøverspillets oppdragssystem, og dratt frem en helt ny måte å spille på.

I Sea of Thieves har spillere alltid måttet besøke handelssteder rundt omkring i verdenen for å begynne nye oppdrag. Det skal nå bort, og inn kommer muligheten til å velge oppdrag rett fra kapteinsbordet på skuta.

Ikke bare slipper man å seile i evigheter for å begynne nye oppdrag. Sea of Thieves får nemlig også en «fast travel»-variant, slik at man også kan hoppe over transportetappen for å komme seg dit oppdraget utføres.

Se alt som venter i Season 11-oppdateringen.

Velger du snarveien, som går under vann, får du imidlertid ikke ta med deg skatter du eventuelt måtte ha om bord. Til gjengjeld vil spillere alltid motta noen rykte- og erfaringspoeng så snart et oppdrag er utført. Man er altså ikke lenger nødt til å levere inn skatter for å få belønning for strevet.

Ellers venter en rekke andre nyheter, som en økning i nivåtak fra 75 til 100. Spillere som klatrer helt til topps får nye belønninger å utsmykke både figuren sin og skuta si med. Trading Company-oppdrag har også blitt justert, med helt nye og blanke gjenstander å låse opp.

Til slutt lokker Rare også med en ny Discover-fane på kapteinsbordet. Denne peker spillere i retning av oppdrag og eventyr som er tilpasset din figur og erfaringsnivå.

Oppdateringen lanseres 23. januar.

LES OGSÅ: Sea of Thieves-spillere kan endelig seile sin egen sjø i private servere »

Siste fra forsiden