Grounded - Nintendo Switch

Grounded og Pentiment blir de første Xbox-spillene på Nintendo Switch

Grounded og Pentiment er de to første Xbox-spillene som er offisielt bekreftet for andre konsoller. Det kom frem under onsdagens Nintendo Direct: Partner Showcase, der Nintendo Switch-versjoner av spillene ble avduket.

Senere på dagen avslørte Xbox at begge også kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5.

Først i køen er Pentiment, som kommer allerede torsdag 22. februar. Ventetiden på Grounded blir litt lengre, med planlagt lansering 16. april. Begge spillene er utviklet av Obsidian Entertainment, som eies av Xbox.

Pentiment tar spillere med på eventyr gjennom Europa på 1500-tallet. Her får vi følge kunstneren Andreas Maler, som forviller seg inn i et mordmysterium han blir nødt til å løse.

Les vår anmeldelse av Pentiment »

Pentiment.
Xbox Game Studios

Grounded er et slags Maurbølla-inspirert overlevelsesspill der du og opptil tre venner krympes ned til små knøtt. Sammen må dere utforske en gigantisk hage, hvor bier, larver og edderkopper gjør tilværelsen svært så vanskelig.

Microsoft kunngjorde forrige uke at fire tidligere Xbox-eksklusive spill er på vei til andre konsoller. Nå vet vi altså om to av dem. Det er forventet at de to andre er Hi-Fi Rush og Sea of Thieves, men dette er altså enda ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Forventer Switch 2-lansering i 2025 »

Siste fra forsiden