Sea of Thieves introduserer konkurransedrevet modus

Kjemp om å bli de beste sjørøverne i The Arena.

Den neste utvidelsen for Sea of Thieves byr opp til skikkelig sjørøverkonkurranse med en helt ny modus. Microsoft og utvikler Rare dro denne uken sløret av The Arena, som vil lanseres i begynnelsen av 2019.

I The Arena konkurrerer spillere om å sanke mest gull.
Microsoft

I The Arena kjemper mannskap mot hverandre i et mindre område, der målet enkelt og greit er å være de beste piratene. Spillere må feie vekk motstand og overleve lenge nok til å samle så mange skattekister som mulig, og vinnerlaget er det som har funnet mest gull når tiden renner ut.

Sammen med The Arena introduserer den kommende oppdateringen en helt ny fraksjon, kalt Sea Dogs. Denne byr på nye spiller-mot-spiller-fokuserte oppdrag, belønninger og muligheter for spillere som fortsatt jakter på å bli sjørøverlegender.

Mer innhold i sikte

Sea of Thieves fikk en vanskelig start på livet, med diverse lanseringstrøbbel og en lunken mottakelse. Vår egen Håvard Hofstad Ruud mente spillet manglet incentiver for å fortsette å spille, noe Rare raskt bestemte seg å ta tak i.

Da vi satt oss ned med utvikleren på årets E3-messe, forklarte teamet hvordan det fullstendig hadde endret planene for spillet. Fremfor å overlate jobben med å skape moro til spillerne selv, har Rare konsentrert seg om å introdusere stadig nytt innhold og spillets fanbase virker å være svært fornøyd med det utvikleren har levert så langt.

Ubisoft jobber også med et sjørøverspill.
Se hvordan det blir å spille Skull and Bones »

Siste fra forsiden