Slik blir det å spille Skull and Bones

Ubisofts Sea of Thieves-rival vist frem på E3.

Under Ubisofts E3-konferanse fikk vi et skikkelig godt innblikk i hva som venter oss fra Skull and Bones, piratspillet som blir en slags konkurrent til Sea of Thieves. Utgiveren viste oss en seks minutter lang video fra selve spillet som du kan se øverst i artikkelen.

I videoen får vi se noen av valgene man har når det gjelder både skip, våpenarsenal og besetning, og ikke minst hvordan kampene utspiller seg. Grafikken ser unektelig pen ut, men så har Ubisoft tidligere blitt beskyldt for penere grafikk i presentasjonene av spillene enn den som ender opp i det ferdige spillet.

Ubisoft

Lovende

Skull and Bones ble opprinnelig kunngjort på fjorårets E3-messen. I spillet er man en piratkaptein som må bygge en flåte av båter for å kjempe mot andre pirater om å plyndre lukrative handelsruter og oppnå dominans til havs. Man kan også inngå allianser med andre pirater.

Spillet har en åpen verden og kan spilles i samarbeidsmoduser med og mot andre spillere, men har også en historiedrevet enspillerkampanje.

Vi tok en sniktitt på spillet allerede i fjor sommer og satt igjen med et meget godt inntrykk av spillet, som på det tidspunktet var i den tidlige fasen av utviklingen.

– Fra vakre øyeblikk på sjøen, med måker som sirkler rundt skipet, det herlige vannet som spruter rundt ripa, eller røyken fra kanoner som spytter død, kan det se ut som at Skull and Bones gir oss alt det vi elsket fra piratdelen i Assassin’s Creed IV: Black Flag – og mer. [...] Etter flere runder med skyting og sanking av skatter er vi svært positive, og vi gleder oss til neste gang vi får sjansen til å heve anker og sette ut på tokt igjen, skrev vår utsendte i omtalen.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden