Sea of Thieves: A Pirate's Life

Bli med Jack Sparrow på eventyr i den neste Sea of Thieves-utvidelsen

Ny trailer viser A Pirate's Life i aksjon.

Xbox-showet fra årets E3 dro blant annet sløret av en Pirates of the Caribbean-inspirert utvidelse for sjørøverspillet Sea of Thieves. Nå har utvikler Rare sluppet nok en trailer for A Pirate's Life, som viser hva spillere kan forvente når de blir med selveste Jack Sparrow på skattejakt.

Se annonseringstraileren for Sea of Thieves: A Pirate's Life. (Video: Xbox)

Traileren – som du kan se over – setter scenen for det som later til å bli et heseblesende eventyr. Spillere må først redde kaptein Sparrow og så legge ut på en ferd som inkluderer nye omgivelser og møter med diverse Pirates-figurer – som for eksempel Davy Jones.

– Sett seil med [Jack Sparrow] for å avdekke hemmeligheter, møte nye og gamle figurer og kjemp mot overraskende fiender mens du utforsker Sea of Thieves – og besøker noen nye områder som bør være kjent for fans av Disneys Pirates of the Caribbean-filmer og fornøyelsesparkattraksjonen, forteller spillsjef Joe Neate.

Sea of Thieves: A Pirate's Life blir helt gratis for alle som eier Sea of Thieves. Utvidelsen rulles ut som del av piratspillets neste sesong, som etter planen sparkes i gang 22. juni.

Ved siden av Pirates-inspirerte eventyret venter en drøss med nye fiender, som ifølge utvikleren får skjelettpirater til å virke harmløse. I tillegg kommer en haug med kosmetiske gjenstander for spillere å låse opp.

LES OGSÅ: Det kritikerroste Hades legges til Xbox Game Pass i august »

Siste fra forsiden