E3 2021 - Hades Xbox Game Pass

Det kritikerroste Hades legges til Xbox Game Pass

Lanseres på Xbox og PlayStation i august.

Microsoft kunngjorde en haug med Game Pass-tillegg under søndagens E3-show. Blant de mer spennende titlene som ankommer abonnementstjenesten er Hades, det kritikerroste actionspillet fra Bastion- og Transistor-skaper Supergiant Games.

Hades.
Supergiant Games

Spillet inkluderes for både Xbox Game Pass og Game Pass for PC og blir tilgjengelig fra og med 13. august. Samme dag kommer det også til PlayStaion 4 og PlayStation 5.

Ut av helvete

I Hades tar man rollen som Zagreus, sønnen til selveste Hades. Zagreus har gått lei av dødsriket og har helst lyst til å stikke av, noe som viser seg å være en meget vanskelig oppgave.

Spillere må pløye seg gjennom rom etter rom og bekjempe utallige fiender på veien mot frihet. Hver gang man dør er det tilbake til start, men etter hvert får man låst opp nye våpen og oppgraderinger til hjelp.

Vi ga Hades en nier da det kom ut i fjor, og anmelder Gøran Solbakken skrøt spesielt av det velbalanserte kampsystemet og den spennende historien.

– Til syvende og sist er det veldig lite å utsette på Hades. Det er nok det beste, eller i hvert fall det mest komplette spillet Supergiant har laget til dags dato. De har lekt med sjangeren, de har funnet egne, unike variasjoner og løsninger på ting og mekanikker som gjør at det nesten er vanskelig å kalle det et «roguelike».

Du finner alle nyhetene fra årets E3 på vår samleside »

Siste fra forsiden