Fortress Forever ute nå

Mens du venter på Team Fortress 2 kan du laste ned Fortress Forever, en gratis modifikasjon som prøver å videreføre det klassiske Team Fortress-gameplayet.

Fortress forever er en gratis modifikasjon for Half-Life 2 som forsøker å bygge videre på gameplayet fra originalversjonen av Team Fortress.

Modifikasjonens hovedmålgruppe er spillere som fortsatt har det moro med Team Fortress for Half-Life, men nye spillere inviteres også til å prøve, da flere av de nye funksjonene er også er myntet på folk som ikke har erfaring med modifikasjonen.

Fortress Forever kommer med ni klasser, og gir spillerne mulighet til å spille slik de ønsker det, enten de vil benytte seg av sniking, finesse, presisjonssikting, enorme mengder eksplosiver eller rett og slett bare leke Rambo.

Installasjonsfilen er på cirka 550 MB, og du kan laste den ned fra Gamer.no. Men husk at du må ha Half-Life 2 installert for å få modifikasjonen til å fungere. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden