Freak Out: Extreme Freeride

Ekstrem skisport er hva det handler om i Freak Out: Extreme Freeride, fra skaperne av Ski Racing-serien.

Freak Out: Extreme Freeride kommer fra Coldwood Interactive, det svenske studioet bak de vellykkede Ski Racing-spillene. Her foregår imidlertid ikke gameplayet i ordnede og lisensierte omgivelser – dette skispillet tar nemlig turen langt bort fra de oppkjørte løypene.

Skjær i snøen

JoWooD beskriver Freak Out som en kamp mellom spilleren og naturen, og utfordrer oss til å ta turen utfor de farligste bakkene og lengste hoppene verden har å by på. Her foregår handlingen to tusen meter over havet, og vi får frihet til å kjøre hvor vi vil. Jo mer risikable ruter vi tar nedover fjellsiden, jo flere poeng belønnes vi med.

Spillet inneholder en karrieremodus (med femten timers gameplay, i følge JoWooD), seks ulike figurer, fire forskjellige fjell, en haug av utstyr og massevis av ulike moduser. PC-versjonen kommer også med støtte for at opp til åtte spillere kan konkurrere mot hverandre, samt lokal flerspiller med delt skjerm.

Den nylanserte Freak Out-demoen er på 349 MB, og kommer med et kart som heter Broken Back Mountain. Demoen inneholder både enspiller og flerspiller.

Eller fra en av følgende kilder:

Mer info om Freak Out: Extreme Freeride finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden