Frigir utviklingsverktøy for Homeworld 2

Selskapet Relic som står bak romspillet Homeworld 2, har nå gjort det mulig for registrerte medlemmer på Relic Developer's Network å laste ned utviklingsverktøyene til spillet.

Dette åpner uante muligheter for spillerne av det populære Homeworld 2. Ved å laste ned verktøyene fra det det offisielle nettstedet, kan du lage dine egne skip, multiplayer-brett og singleplayer-brett. Bemerk at det er kun registrerte medlemmer i Relic Developer's Network som kan laste dette ned. Registreringen er for øvrig gratis.

- Kvaliteten på arbeidet vi har sett av Relic-tilhengerne i modifikasjonssamfunnet har kraftig imponert oss, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å støtte opp rundt deres innsats, sier assisterende produsent på Homeworld 2, Geoff Thomas.

Homeworld 2 er et romspill hvor du tar del i en episk historie med universale kamper. Rasene kjemper om overlevelse i et stort 3D-univers der du er sjefen over dine egne styrker. Homeworld 2 er et spill sentrert på taktikk og strategi, men også vanvittig action.

Siste fra forsiden