Frister det med en åndelig oppfølger til Theme Hospital?

Project Hospital ser ut til å spille på alle de riktige strengene.

Husker du Theme Hospital – den helsprøe sykehus-simulatoren fra 1998 der man skal lede den daglige driften i et absurd sykehus? Det gjør tydeligvis Oxymoron Games også om vi skal dømme etter deres nyeste spill: Project Hospital.

Oxymoron Games

Som du ser i traileren øverst er spillet utvilsomt inspirert av klassikeren, med et lignende isometrisk perspektiv og et spillgrensesnitt drevet av kompliserte, men oversiktlige, menyer.

Samtidig virker det som om den svært visuelle humoren fra Theme Hospital ikke er like fremtredende her, men med et større fokus på faktiske sykdommer og problemer.

– Bli en lovende arkitekt, en suksessrik leder og en stjernedoktor samtidig. Design ditt eget sykehus og juster hver detalj selv, eller bruk en av de forhåndslagde fasilitetene og hopp rett inn i det. Knytt kontakt med flere forsikringsselskaper for å få tilgang til pasienter med interessante medisinske problemer, utfør undersøkelser, kabtester og bruk forskjellig medisinsk utstyr for å løse diagnoseproblemene, står det om spillet på studioets hjemmesider.

Project Hospital slippes på Steam en gang i 2018, antageligvis til Windows.

Siste fra forsiden