Frontline: Fields of Thunder

Her er en demo av strategispillet som baserer seg på et av tidenes største stridsvognslag.

Frontline: Fields of Thunder er et sanntidsstrategispill, utviklet av folka bak Heroes of Might and Magic V. Mye av handlingen er hentet fra slaget ved Kursk, et av de største og viktigste slagene på østfronten under andre verdenskrig. Utgiver Paradox forteller at gameplayet er inspirert av Blitzkrieg-serien, men at vi får et forbedret og strømlinjeformet brukergrensesnitt og svært avansert grafikk.

Spillere loves et dypdykk i detaljert gameplay på slagmarker av ulik størrelse, spennende oppdrag og utfordringer. I løpet av spillet kan man følge den tyske eller sovjetiske kampanjen, med totalt tyve oppdrag – hvor de aller fleste er basert på historisk korrekte hendelser. Enheter og kampdynamikk er også basert på historiske data. Spillet støtter også spilling over LAN eller via Nival Interactive sin egen flerspillertjeneste.

I denne demoen på 421 MB får du spille to enspilleroppdrag i den sovjetiske kampanjen, og blir utfordret både på det strategiske og taktiske plan. Merk: Vi har fjernet DirectX 9 for å gjøre filen mindre.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Frontline: Fields of Thunder kommer i salg 16. mars.

Siste fra forsiden