Full forvirring om Duke Nukem

Når kommer Duke?

I følge Dallas Business Journal skal Duke Nukem Forever lanseres i år. 3D Realms kaller dem løgnhalser.

I følge en artikkel nettstedet til Dallas Business Journal forventer 3D Realms å lansere Duke Nukem Forever senere i år. Dette skal 3D Realms-sjef Scott Miller ha fortalt dem per e-post.

Duke Nukem er tøffere enn toget

Miller skal i følge artikkelen være relativt trygg på at de vil nå dette målet, men at de har en feilmargin på et par måneder. Derfor ønsket de visstnok ikke å komme med noen offisiell kunngjøring enda.

Han skal også ha fortalt at målet er å lansere spillet på «de tre store» formatene, nemlig PC, PS3 og Xbox 360. I tillegg skal han ha bekreftet at det første Duke Nukem 3D-spillet kommer til Xbox Live Arcade, blant annet med mulighet for kooperativt spill.

Etter at denne artikkelen ble publisert, var imidlertid Scott Miller raskt ute med å avkrefte informasjonen på det offisielle 3D Realms-forumet. Han forteller:

– Det ser ut til å ha vært litt forvirring i forhold til hva som var «off the record» og hva som ikke var det. Sannsynligvis fordi vi er vant med å forholde oss til spillpressen, og ikke den generelle pressen.

– Selv om vi har interne mål og datoer, er vi ikke klare til å dele dem, fortsetter den profilerte spillutvikleren.

Han avslutter med å fortelle at utgivelsesdatoen fortsatt er «når det er ferdig», og at spillere vil få høre mer om spillet snart. Dessuten ønsket han å be om unnskyldning til både gamere og nettsteder for denne forvirringen.

Observante lesere vil utvilsomt legge merke til at Miller ikke har avkreftet at målet deres er å lansere spillet i år. Hans kommentarer går tilsynelatende kun på hva som skal være «offisielt» og hva som ikke skal være det.

I en kommentar til nettstedet Next Gen går han imidlertid litt lenger, og beskylder Dallas Business Journal for å fare med løgn. Han gav ingen spesifikke detaljer om hvilke påstander han karakteriserte som løgnaktige.

Siste fra forsiden