Full krig i Midgard

Fantasikrig i Battlefield-stil

The Lord of the Rings: Conquest er et actionspill der vi får delta i krigen om Midgard.

IGN har sikret seg de første detaljene om The Lord of the Rings: Conquest, et krigsspill hvor handlingen er lagt til Ringenes Herre-universet. Spillet skal være en spirituell videreutvikling av Star Wars: Battlefront, et Battlefield-inspirert spill utvikler Pandemic Studios lagde før de ble kjøpt av Electronic Arts.

I The Lord of the Rings: Conquest får du ta del i krigen om Midgards fremtid. Spillet inneholder alle slagene i Ringenes Herre-filmene, samt andre viktige slag fra Tolkiens rike fantasiunivers.

Spillerne får velge mellom en rekke typer figurer, og IGN forteller om alt fra bergtroll til olifanter. Vi får til og med se både balrogen og Sauron selv på slagmarkene.

Spillet lar opp til åtte spillere kjempe mot hverandre på nettet, og konsollversjonene kommer også med mulighet for lokal flerspiller for opp til fire spillere, ved hjelp av delt skjerm. Totalt kan opp mot 150 krigere være på skjermen samtidig.

Vi loves også to ulike kampanjer, og i den ene av disse leker Pandemic med tanken på hva som ville skjedd om ugreie Sauron fikk kontroll over ringen igjen.

– Vi har alltid hatt lyst til å bruke den erfaringen vi har i et fantasiunivers med krigere, bueskyttere, magikere og slottsbeleiringer, og det er selvsagt ingen bedre fantasiverden å gjøre dette i enn Ringenes Herre-verdenen, forteller Pandemic-sjef Andrew Goldman.

The Lord of the Rings: Conquest (som utvilsomt får en norsk tittel etter hvert) skal lanseres til høsten, og kommer til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden