Full Spectrum Warrior til PC er ferdig

THQ har akkurat kunngjort at Full Spectrum Warrior for PC har "gone gold" og er klar for masseprodusering.

Full Spectrum Warrior er et taktisk skytespill som i utgangspunktet er basert på en treningssimulator for lett-infanteri, designet for det amerikanske forsvaret. Hovedmålet med denne simulatoren var å gi soldatene øvelse i forhold til lagarbeid i urbane konfliktområder.

Spillet har allerede blitt gitt ut til Xbox, hvor det har gjort det godt i butikkene, og nå er det PC-versjonen som står klar. THQ har akkurat kunngjort at spillet er ferdigutviklet, og den norske utgivelsesdatoen er satt til 1. oktober.

PC-versjonen vil komme med det samme gameplayet som Xbox-versjonen, men vil i tillegg bli lansert med to ekstra oppdrag som ikke var tilgjengelig på Xbox. Xbox-versjonen fikk litt kritikk for sin relativt korte lengde, så vi håper at disse oppdragene vil være med å gi PC-versjonen bedre varighet.

I tillegg kommer PC-versjonen (som hele tiden har vært utvikle parallelt med Xbox-versjonen) med en rekke forbedringer og funksjoner Xbox-versjonen ikke hadde, og dette inkluderer naturligvis muligheten for å spille i høyere oppløsning enn på Xbox og et optimalisert kontrollsystem for mus og tastatur.

For mer informasjon om spillet kan du lese omtalen av Xbox-versjonen eller stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden