Full Spectrum Warrior til PC med bonusinnhold

THQ har nylig kunngjort at PC-versjonen av Full Spectrum Warrior vil inneholde to ekstra bonusoppdrag.

Full Spectrum Warrior var opprinnelig et øvelsesverktøy utviklet for den amerikanske hæren. Meningen med spillet var å trene troppene opp i forhold til lagarbeid. Utviklerne i Pandemic fant imidlertid ut at prosjektet hadde potensialet til å bli et underholdende spill for det allmenne markedet, og skal vi dømme etter kritikken Xbox-versjonen av spillet har fått, ser det ut som de hadde rett. Gamer.no gav spillet karakteren syv, og omtalen kan du lese ved å følge lenken nederst på denne siden.

Nå kommer spillet til PC, og i den anledning har utgiveren THQ kunngjort at PC-versjonen vil komme med to oppdrag som ikke var tilgjengelige i Xbox-versjonen. Forhåpentligvis vil disse gi spillet litt ekstra varighet, da Xbox-versjonen kanskje var litt for kort. Flere nettsteder spekulerer forøvrig i om disse to oppdragene etter hvert vil bli gjort tilgjengelige over Xbox Live, men THQ har ikke kommet med noen uttalelser angående dette.

Ellers ser det ikke ut til at PC-versjonen har fått noen særlig store endringer i forhold til Xbox-versjonen, og heldigvis vil også PC-versjonen komme med mulighet for kooperativt flerspiller over nettet (selv om vi gjerne også skulle sett muligheten til å kjempe mot hverandre, noe ikke Xbox-versjonen hadde).

PC-versjonen av Full Spectrum Warrior skal etter planen komme i salg i september.

Siste fra forsiden