Funcom slipper Anarchy Online - Alien Invasion

De norske spillpionerene kunngjorde i dag at en ny tilleggspakke til MMORPG-spillet Anarchy Online slippes til sommeren. Funcom lover spillerne enda mer science-fiction!

Game Director Marius Enge sier at Funcom med Anarchy Online - Alien Invasion fortsetter å fokusere på en actionfylt og morsom spillopplevelse innen en sci-fi-setting, samtidig som selskapet bygger ut de sosiale aspektene ved spillserien. Han fortsetter med å si at selv om Anarchy Online blir sett på som et av de aller beste MMORPG-spillene på markedet, tror han at Alien Invasions nye funksjoner og spillaspekter vil ta spilluniverset til et nytt nivå.

Planeten Rubi-Ka blir i tilleggspakken invadert av aliens, og det er spillernes oppgave å beskytte sine egne landsbyer og slå tilbake de teknologisk overlegne invasjonsstyrkene. En vil ha muligheten til å sloss seg helt inn til kjernen av romvesenenes romskip, i tillegg til å fokusere på å bygge opp landsbyer med en mengde nye bygninger og åpne sine egne butikker. Å eie forskjellige bygninger og butikker vil i neste rekke gi spillerne en rekke fordeler i kampen mot romvesenene.

Nye gjenstander, våpen, klær og "quests" følger selvfølgelig også med i ekstrapakken. For mer informasjon og bilder, sjekk ut den offisielle hjemmesiden.

Siste fra forsiden