Funcom utvider gratistilbud

Norske Funcom har bestemt at Anarchy Online skal forbli gratis i enda et år. Gratisspillere får nå også tilgang på ekspansjonspakken The Notum Wars.

Det er fortsatt liv i gode, gamle Anarchy Online, ikke minst takket være det faktum at spillet har vært gratis å spille i en lengre periode. Nå har Funcom kunngjort at det vil fortsette å være gratis til januar 2008.

I tillegg vil spillere kunne bruke ekspansjonspakken The Notum Wars uten ekstra omkostninger. Denne gir spillerne mulighet til å kjempe mot hverandre, og ikke bare de mange krypene i områdene rundt på planeten Rubi-Ka.

Funcom-sjef Trond Arne Aas forteller at gratistilbudet har vært en utrolig suksess, og en sjanse til å vise massive spillermengder hvor godt Anarchy Online faktisk er. Selskapet jobber med en ny Anarchy Online-ekspansjon, og tror at spillet vil fortsette å være en suksess også i årene som kommer.

For mer informasjon om Anarchy Online og dette gratistilbudet kan du besøke spillets nettsted. Vær oppmerksom på at om du velger å installere nye ekspansjoner (utenom Notum Wars) må du betale månedsavgift for å spille.

Siste fra forsiden