Galactic Civilizations: Altarian Prophecy ute nå

Ekspansjonspakken til det kritikerroste strategispillet Galactic Civilizations er nå tilgjengelig, via nedlasting eller på CD.

Stardock sitt Galactic Civilizations fikk mye ros på grunn av sitt dype og involverende gameplay som likevel var lett å sette seg inn i for nybegynnere. I vår omtale gav vi spillet karakteren åtte, og beskrev det som et intelligent, avhengighetsskapende og ikke minst lettstyrt romstrategispill. I tiden etter utgivelsen har det dukket opp en gratis ekspansjonspakke som la til en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Galactic Civilizations: Altarian Prohpecy koster imidlertid penger; dette er en stor ekspansjonspakke som legger til to nye raser, en ny kampanje ("The Altarian Prophecy", som utforsker historien til de menneskelignende Altarianerne), editorer som lar deg lage dine egne kart, scenarier og kampanjer, og en hel bråte med nye teknologier, skip, bygninger og andre muligheter. Stardock-sjefen Brad Wardell forteller:

- Det viktigste for oss var å sikre at spillet lever lenge ved å tillate spillere å selv utvide spillet, samtidig som vi ønsket å legge til en rekke nye funksjoner og nytt innhold som spillerne har spurt etter.

Ekspansjonspakken kan kjøpes via nedlasting eller på CD, og koster $19.95, som er omtrent 140 kroner. Stardock planlegger også å lansere en gullversjon av Galactic Civilizations, som vil inneholde originalspillet, den første gratisekspansjonen og The Altarian Prophecy. Om denne blir å finne i norske butikker gjenstår å se, men vi krysser fingrene.

Siste fra forsiden