Galactic Civilizations II: Dread Lords

Nå kan du teste det kritikerroste imperiebyggespillet Galactic Civilizations II uten å måtte betale for privilegiet.

Galactic Civilizations II minner mye om Civilization IV, men her foregår handlingen i verdensrommet. Byene er byttet ut med planeter, mens riflemennene og elefantkrigerne er byttet ut med romskip med laservåpen og plasmaskjold. Er du kjent med Civilization-serien, tar det imidlertid ikke lang tid før du føler deg komfortabel med det turbaserte gameplayet Galactic Civilizations II tilbyr.

Her må du bygge opp din egen interplanetariske verdensmakt og sørg for at ditt rike (eller den alliansen du er en del av) ender opp med å dominere det kjente verdensrommet. Underveis må du drive vitenskap og handel, samtidig som du må bygge ut kolonier på andre planeter og designe dine egne romskip.

Nå har Stardock lansert en spillbar demo av Galactic Civilizations II. I og med at dette er et veldig stort og åpent spill, er det vanskelig å lage en demo som er virkelig representativ for fullversjonen. Her får du spille på et lite kart, hvor du lever sammen med tre andre raser. Demoen lar deg kun lede rasen din i tre år (ca. 140 turer), men setter ingen restriksjoner i forhold til teknologi og våpen. Installasjonsfilen er på 174 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden