Galactic Civilizations II til Europa

Svenske Paradox Interactive har kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Galactic Civilizations II.

Stardock sitt Galactic Civilizations var en suksess som beviste at det fortsatt var et stort marked for turbaserte romstrategispill, så fremt de holdt en høy kvalitet. Nå jobber de med etterfølgeren, og de svenske strategiekspertene i Paradox Interactive har kunngjort at de vil stå for den europeiske utgivelsen av spillet, noe både Stardox og Paradox ser ut til å være svært fornøyde med. Brad Wardell fra Stardock forteller:

- Stardock er veldig glade for å kunne jobbe med Paradox for å gi ut Galactic Civilizations 2 i Europa. De to selskapene våre er på mange måter speilbilder av hverandre, da begge elsker å skape strategispill og sørge for sterk kundestøtte for spillerne våre.

Galactic Civilizations 2 bygger videre på grunnlaget fra eneren, men legger en rekke nye elementer. For eksempel får du nå mulighet til å designe dine egne romskip, både i forhold til egenskaper og utseende. I tillegg får planeter en mye større rolle, og det vil være mulig for to ulike raser å eie planeter i samme solsystem. I tillegg får du mer frihet når det gjelder utviklingen av planetene dine.

Ellers loves vi en ikke-lineær kampanje, et forbedret kampsystem, muligheten som å spille som en av ti unike raser eller designe din egen fra bunnen av, forbedret kunstig intelligens og en avansert 3D-motor. Spillet skal komme på markedet tidlig neste år ("rundt februar", i følge Paradox).

Stardock jobber forøvrig med et annet spennende spill, nemlig MMORTS-spillet Society. Dette vil være gratis å spille, og ser ut til å tilby en rekke interessante gameplaymekanismer. For mer informasjon om Society og, selvfølgelig, Galactic Civilizations 2, kan du besøke Galactic Civilizations 2 sitt offisielle nettsted.

Siste fra forsiden