Galactic Dream: Rage of War

Galactic Dream: Rage of War er et sanntidsstrategispill som foregår i verdensrommet. Her er en demo.

Evolution Vault er nå ferdig med utviklingen av sanntidsstrategispillet Galactic Dream: Rage of War. I dette futuristiske spillet får vi mulighet til å spille for to ulike raser, bygge over femti ulike enheter og bygninger, og kontrollere hundrevis av enheter samtidig.

Spillet kommer med en historiebasert kampanje, og i tillegg kan vi spille på tilfeldig genererte kart mot datastyrte motstandere eller opp til syv andre spillere. I kampanjen får menneskeheten under hundre år på å evakuere fra Jorden og koloniene, for å unnslippe en grusom fare som angriper fra galaksens kjerne.

I forbindelse med at versjon 1.0 av Galactic Dream nå er ferdigutviklet, har utviklerne lansert en prøveversjon. Denne inneholder en av spillets to raser, og gir deg muligheten til å oppleve starten av historien i enspillerkampanjen. Demoens installasjonsfil er på cirka 85 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Fullversjonen blir tilgjengelig for kjøp via Evolution Vaults nettsted senere denne måneden. Det er ikke klart om det også blir å finne i butikkene etter hvert.

Siste fra forsiden