Galaxies med godbiter i spesialutgaven

Star Wars Galaxies er uten tvil en av årets mest omtalte titler. Nå kan alle de som venter i spenning sikle enda litt til, siden detaljene rundt spillets "Collector's Edition" har blitt offentliggjort.

De som plukker opp pakken kan kose seg med en stor bok som inneholder mange konsepttegninger og andre detaljer fra Star Wars-universet som viser hvor utviklerne har plukket opp inspirasjon fra. En figur av en kvinnelig Zabrak-eventyrer er også inkludert.

De motebevisste der ute kan proklamere sin kjærlighet ved å sy det medfølgende Star Wars Galaxies: An Empire Divided-merket på jakken samt vandre rundt med en pin som også følger med. En spesiell manual signert av utviklingsteamet vil også være å finne i esken. Til slutt vil det følge med muligheten for å bruke noen spesielle briller. De vil være de eneste i spillet og kan heller ikke byttes bort til andre spillere, noe som sikrer at de blir forbeholdt eierne av denne spesielle versjonen av spillet. Som i den vanlige versjonen vil du også få med et ferdigbetalt abonnement for 30 dager. Enda en overraskelse er i vente, men den er fortsatt en hemmelighet.

Siste fra forsiden