Galninger i det Hvite Hus

Frilanspolitiets neste eventyr tar dem til Washington D.C., hvor presidenten har gått helt fra hengslene.

Den amerikanske presidenten har gått fra vettet. Han har lovpålagt gruppeklemmer, boikottet pudding og – hvis ryktene er sanne – lagt planer for å gjøre det vanskeligere for gode amerikanere å benytte seg av sin konstitusjonelle rett til å bære våpen.

USAs president er en galning

Frilanspolitiet, som for de uinnvidde består av hunden Sam og hare-tingen Max, er Amerikas fremste beskyttere av liberale våpenlover (som jo gjør det mye lettere for dem å finne arbeid), og nå reiser de til Washington D.C. for å ta seg av galningen i det hvite hus. Der finner de imidlertid raskt ut at de til nå bare har sett toppen av isfjellet, og at en ny makt er i ferd med å ta kontroll over Amerika.

Dermed kan vi se frem til massevis av peking og klikking, mye moro og muligens også litt politisk satire. Sam & Max: Abe Lincoln Must Die, som den fjerde Sam & Max-episoden heter, kommer i salg 8. mars. Telltale Games forteller at dette er den første episoden som i stor grad har kunnet bli påvirket av kritikken om at de tidligere spillene i serien har vært litt for lette og korte, og de håper at dette kommer frem i spillet.

Det håper vi også, og med tanke på at vår omtalekopi ligger klar på Telltales server, tar det nok ikke så lang tid før vi finner det ut. Dere må nok pent vente på omtalen, men i mellomtiden kan dere jo ta en titt på spillets nettsted, hvor dere blant annet finner en liten trailer.

Siste fra forsiden