Gamecock åpner Pandoras Eske

Horder av mytiske vesener går løs på New York i det nye skytespillet Legendary: The Box.

Charles Deckard er en profesjonell tyv som har fått i oppdrag å stjele en eldgammel boks fra et museum i New York. Selve tyveriet går smertefritt, men når nysgjerrige Deckard åpner boksen bryter helvete løs.

Boksen er nemlig den sagnomsuste Pandoras Eske, og fungerer som en portal til en mytologisk verden full av sagnmonstre klare til å ta over verden. Griffer, varulver, golemer og det som verre er tar seg ut i New Yorks gater, og resultatet er kaotisk.

I og med at Deckard åpnet boksen, har han fått en unik egenskap. Han kan suge til seg kraften fra døde monstre, og dermed ender han opp som den eneste som kan redde verden fra monstrene (og konspiratørene bak tyveriet).

Legendary: The Box er et førstepersons skytespill fra Spark Unlimited, som også jobber med Fall of Liberty for Codemasters. Spillet kommer til PC og konsoll tidlig neste år, og Spark Unlimited lover at det vil levere en fabelaktig grøsser/actionopplevelse.

Blant punktene på skrytelisten finner vi blant annet avansert kunstig intelligens, som skal sikre samarbeid både hos fienden og vennlige styrker. Dessuten vil fienden være i stand til å gjenkjenne større trusler, og om en mektig griff angriper vil de heller konsentrere seg om den enn deg.

Spark Unlimited har erfaring fra Call of Duty-serien, og mye av gameplayet i Legendary vil være lineært, med fokus på delvis skriptede (og delvis KI-styrte) sekvenser designet for å være så imponerende som mulig. Mer informasjon om Legendary: The Box kan du lese hos IGN. Utgivelsen er det Gamecock Media Group som står for.

Siste fra forsiden