Gangland

Det er ikke få som har store forhåpninger til det danske hybridspillet Gangland. Spillet blander action, økonomi, strategi og rollespill og håper på den måten å kunne tilby en helt unik gameplayopplevelse. Nå som demoen er lansert kan du teste om spillet holder det utviklerne lover, og om blandingen fungerer i praksis.

Gangland lar deg bygge opp ditt eget forbryterimperium. Du begynner som håndlanger for din onkel Vincenzo, men får etter hvert langt mer makt, og kan utvide den illegale bedriften din slik du selv ønsker. Spillet inneholder en rekke ulike muligheter for å tjene penger, og du kan for eksempel drive hallikvirksomhet, presse folk for penger, kreve inn "beskyttelsespenger", og generelt gjøre alt det ekte gangstere får muligheten til.

Du må imidlertid også husk på at det finnes andre som kunne tenke seg en bit av profitten din. Derfor må du beskytte interessene dine mot fiendtlige forbryterorganisasjoner, samtidig som du holder en lav profil i forhold til byens politistyrke. Like før jul var vi en tur til København for å ta en titt på spillet, og rapporten fra besøket kan du lese her.

Denne demoversjonen fungerer kun i enspiller, og inneholder to "conquest"-kart og ett "challenge"-kart. Det første "conquest"-kartet fungerer som et øvelsesoppdrag, mens det andre er langt mer komplisert og inneholder blant annet muligheten til å kjøre en av spillets syv ulike biler.

Demoen er på 128 MB, og kan lastes ned fra disse nettstedene.

Gangland

Windows
Slippdato: 5. mars 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Sirius Games
Utgiver: Whiptail Interactive

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen