Gangland

Whiptail Interactive og MediaMobsters har gitt ut en flerspillerdemo av mafiaspillet Gangland.

Da vi besøkte MediaMobsters i desember var det helt klart flerspilleraspektet de var mest fornøyde med, og nå kan vi finne ut hvor godt det fungerer i praksis. Denne demoen inneholder et "conquest"-kart for to spillere, og et kart hvor opp til seks spillere må skyte hverandre i fillebiter.

Gangland lar deg bygge opp ditt eget forbryterimperium. Du begynner som håndlanger for din onkel Vincenzo, men får etter hvert langt mer makt, og kan utvide den illegale bedriften din slik du selv ønsker. Spillet inneholder en rekke ulike muligheter for å tjene penger, og du kan for eksempel drive hallikvirksomhet, presse folk for penger, kreve inn "beskyttelsespenger", og generelt gjøre alt det ekte gangstere får muligheten til.

Du må imidlertid også husk på at det finnes andre som kunne tenke seg en bit av profitten din. Derfor må du beskytte interessene dine mot fiendtlige forbryterorganisasjoner, samtidig som du holder en lav profil i forhold til byens politistyrke. Vi arbeider med en omtale av spillet, og håper å publisere denne innen de nærmeste dagene. Flerspillerdemoen (121 MB) kan lastes ned herfra:

Oppdatering: Det viser seg at det snek seg inn noen feil i den første utgaven av demoen. Hvis du lastet den ned den 13. eller 14. mars og opplever problemer, bør du laste ned oppdateringen:

Siste fra forsiden