Gates of Troy

Slitherine har lansert en demo av det turbaserte strategispillet Gates of Troy, hvor du får drive med politikk og krigføring i antikkens Hellas.

Gates of Troy er en videreutvikling av Slitherine Software sitt turbaserte strategispill Spartan. Dette er en såkalt "stand-alone" ekspansjonspakke, som ikke trenger fullversjonen av Spartan for å kjøre. Hvis du allerede har Spartan kan du imidlertid spille kartene fra det spillet ved hjelp av Gates of Troy.

Spillet kommer med seks kampanjer, og disse inkluderer naturligvis den legendariske beleiringen av Troja. Gates of Troy er kun tilgjengelig fra Slitherine Software sin nettbutikk, men koster under 200 kroner og kan dermed importeres uten at du behøver å bry deg om ekstragebyr og moms.

Demoen av Gates of Troy inneholder tre øvingsoppdrag og to spillbare scenarier. Det ene av disse, "The pass of Thermopylae", gir deg kontroll over 300 spartanere og deres allierte under kong Leonidas. Her må du forsvare det nevnte passet i 20 turer mot horder av persiske soldater. Utviklerne lover at dette scenariet er svært autentisk i forhold til de virkelige hendelsene.

Det andre scenariet gir deg kontroll over hellenerne, og fokuserer på det å bygge og utvikle et imperium fremfor det å gå til krig. Demoen er begrenset til 30 turer eller fem slag. Med tanke på at de to kampanjene er så ulike burde den gi et godt innblikk i hva Gates of Troy har å by på.

Demoen er på 95 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden