Genesis Rising: The Universal Crusade

Her er en demo av romstrategispillet Genesis Rising, som ser ut til å minne litt om klassiske Homeworld.

Genesis Rising: The Universal Crusade er et sanntidsstrategispill der handlingen foregår i verdensrommet. Spillet foregår tre tusen år etter at "frelseren" kom til menneskene. Nå har de tatt kontroll over store deler av universet, trygge i den tro at de er en guddommelig rase, overlegen alle andre. Ved hjelp av biologiske krigsmaskiner som kalles organider holder de resten av universet i et jerngrep.

Den eneste delen av universet som er fritt er området rundt "Universal Heart", som menneskene tror skapte alt liv i universet. Du leder en ekspedisjon som er på vei for å utforske området og legge det under menneskenes kommando. Ting går imidlertid ikke helt etter planen.

Blant de spennende funksjonene i Genesis Rising finner vi muligheten for at store romskip kan forandre form i sanntid, og at du kan modifisere enhetene dine mens du spiller. I tillegg loves vi mulighet for varierte strategier og et gameplay som henter inspirasjon fra eventyrspill og rollespill.

Mer informasjon om Genesis Rising kan du finne på spillets nettsted. Den nylanserte enspillerdemoen inneholder spillets intro, tre øvingsoppdrag og to utfordrende enspilleroppdrag. Installasjonsfilen er på 562 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Genesis Rising: The Universal Crusade slippes i norske butikkhyller 30. mars.

Siste fra forsiden