Get A Life Show

Get A Life Show er en sosialsimulator inspirert av moderne realityshow. Her er en demo.

I Get A Life Show må en gruppe spillere konkurrere om å bli mest mulig vellykket i livene sine, i et realityshow som utspiller seg i tre forskjellige byer (Buenos Aires, Paris og New York).

Hver by inneholder torg, gater og tolv bygninger som spilleren kan besøke for å gjøre ulike aktiviteter. Formålene til disse aktivitetene er alltid å forbedre livssituasjonen til spillfiguren din på et eller annet vis. Underveis kan figuren din skaffe seg jobb, gamble, kjøpe nye ting og så videre.

Nå har den argentinske utvikleren Artisticsoft lansert en engelskspråklig demo av Get A Life Show. De har ikke kommet med spesifikk informasjon om hva demoen inneholder, annet enn at den lar spillerne prøve å bli så suksessrike som mulig. Demoens installasjonsfil er på cirka 620 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

For øyeblikket ser det ikke ut til at Get A Life Show har fått noen europeisk utgiver. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden