Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Om få uker slippes PC-versjonen av Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Her er en flerspillerdemo.

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 bygger videre på det som skjedde i originalen. Året er 2014, og Mexico er i total borgerkrig. Elitestyrken Ghost sendes inn for å stoppe det som ser ut til å være begynnelsen på et angrep på amerikansk jord, og som vanlig har de all den beste teknologien til rådighet.

Xbox 360-versjonen havnet i butikkene allerede i mars. Vår anmelder, Marius Jentoftsen, hadde svært mye positivt å berette om sin opplevelse den gang:

– Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 er et av de aller beste krigsspillene som noen gang har kommet ut på konsoll. Det er et absolutt må-ha for krigsspillentusiasten.

Spillet leverer en grensesprengende visuell opplevelse av krigssonen, og du må navigere deg gjennom gater fulle av skrot og vrakdeler, og gjemme deg bak bombeskadde strukturer. Handlingen foregår på flere forkjellige steder, inkludert fjell- og ørkenterreng, og i storbyen El Paso i Texas. Hvert miljø kommer med sine egne sett med utfordringer du må ta hensyn til for å lykkes.

PC-utgaven kommer i butikkene 29. juni, og denne flerspillerdemoen inneholder en filmatisk åpningssekvens, samt ett brett du kan spille i modusene «Recon vs. Assault» og «Team Deathmatch». Installasjonsfilen på 1,02 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden