Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Her er en gigantisk enspillerdemo av Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 for PC.

For en måneds tid siden lanserte Ubisoft en flerspillerdemo av Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 for PC. Nå har tiden kommet for å vise hva spillets kampanjedel er god for, og i den nylanserte enspillerdemoen får du prøve det første oppdraget i enspillerkampanjen.

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 bygger som kjent videre på det som skjedde i originalen. Året er 2014, og Mexico er i total borgerkrig. Elitestyrken Ghost sendes inn for å stoppe det som ser ut til å være begynnelsen på et angrep på amerikansk jord, og som vanlig har de all den beste teknologien til rådighet.

Som med originalen er det ikke Ubisoft selv som utvikler PC-versjonen av Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. I stedet er det svenske GRiN som står for arbeidet, noe som vil si at denne PC-versjonen ikke er helt lik den tidligere lanserte Xbox 360-versjonen. PC-versjonen skal være mer taktisk enn sin konsollbror, samtidig som flerspillermodusen er bygd opp for PC fra grunnen av.

Mer informasjon om Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 kan du finne på spillets nettsted. Den nylanserte enspillerdemoen er på cirka 1,8 GB, så du bør helst ha god tid eller en rask linje om du planlegger å laste den ned.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden