Ghostbusters-spill på is

De mystiske Ghostbusters-videoene har vist seg å være ekte, men selve spillet er lagt på is.

I går dukket det opp noen mystiske videoer som skulle være fra et Ghostbusters-spill under utvikling hos slovenske Zootfly. På det tidspunktet holdt Zootfly munnen lukket om videoene, men litt senere på dagen la de ut en kommentar på nettstedet sitt.

Der fortalte de at videoene er ekte, og at de var glade for den overveldende responsen de hadde fått. Videoene er gameplayfilm hentet fra en tidlig prototype av spillet på Xbox 360, som kjørte på Zootflys egenproduserte spillmotor.

Problemet er imidlertid at selv om videoene er ekte, er selve spillet lagt på is. Dette skal være på grunn av lisensproblemer. Zootfly jobber aktivt for å løse problemene, men i mellomtiden peker de besøkende i retning av TimeO, et spill som skal være nært beslektet Ghostbusters.

TimeO følger to New Yorkere som blir fanget i et parallelt univers. Skyggeverdenens versjon av New York viser seg å være en enorm krigsmaskin, og at de to heltene har tre dager på seg til å hindre krigsmaskinen i å ødelegge vår egen verden.

Besøk Zootflys nettsted for å se noen videoer fra TimeO.

Siste fra forsiden