Ghostbusters-spill til salgs?

– Jeg vil ikke bruke ordet «kansellert»

En anonym kilde sier at Ghostbusters-spillet kan få nye eiere.

Tidligere i dag ble det klart at Ghostbusters-spillet er i trøbbel. Etter som Vivendi Universal Games innlemmes i Activision, har de høye herrer hos den amerikanske utgiveren valgt å kutte en rekke av Vivendis prosjekter, inkludert Ghostbusters: The Game.

Spøkelsene er ikke helt trygge likevel.

Det britiske nyhetsnettstedet Videogames247 har nå snakket med en kilde som skal kjenne til situasjonen hos Activision Blizzard, og han forteller dem at fremtiden ikke er helsvart for Ghostbusters-spillet:

– Jeg ville ikke brukt ordet «kansellert» om Ghostbusters, hvis jeg var deg. Det er i praksis blitt lagt ut for salg. Med tanke på hvor det befinner seg i utviklingsprosessen, håper jeg noen andre vil plukke det opp.

Ghostbusters: The Game utvikles av Terminal Reality, som er mest kjent for Bloodrayne-spillene. Spillet er et tredjepersons actionspill som forteller en ny Ghostbusters-historie, og utvikles i samarbeid med skuespillerne fra filmene.

Det er kanskje verd å nevne at Sony eier filmstudioet Columbia, og dermed de globale Ghostbusters-rettighetene. Dermed er kanskje Sony Computer Entertainment en potensiell utgiverkandidat for spillet.

Kilden Videogaming247 har snakket med vet visstnok ingen ting om skjebnen til World in Conflict: Soviet Assault, Chronicles of Riddick: Dark Athena, Wet og de andre Vivendi-spillene som ikke lenger er satt opp for utgivelse.

– Jeg vil gjette at disse spillene er en del av pakken som legges ut for salg, men jeg er ikke sikker, sier den anonyme kilden.

Dette blir neppe det siste vi hører om denne saken.

Siste fra forsiden