Gjensyn med Micro Machines

Codemasters jobber med et nytt Micro Machines-spill, som skal lanseres til sommeren.

Total Video Games har tatt en titt på manualen til Codemasters sin nye MMORPG-satsning, RF Online, og funnet ut at den inneholder mer enn bare spillinstruksjoner. Den siste siden består nemlig av en reklame for Micro Machines v4. Her fortelles det om morsom "miniflerspiller" for PC, og etter en rask prat med Codemasters har nettstedet fått vite at spillet også kommer til PS2 og PSP, og at lanseringen vil finne sted til sommeren.

Dette er alt vi har av informasjon, men det fortelles også at Codemasters vil komme med en offisiell kunngjøring mot slutten av uken. Denne vil forhåpentligvis inneholde mer faktisk informasjon om spillet. De som har fulgt med på seriens historie er sikkert klar over at Codemasters stod for de to første Micro Machines-spillene (som også regnes som de beste), mens Atari stod for det tredje spillet.

Atari har imidlertid lenge hatt finansielle problemer, og i den forbindelse har de solgt unna flere franchiser. En av disse var Micro Machines-franchisen, som leketøysprodusenten Hasbro kjøpte tilbake i fjor (sammen med Transformers). Codemasters ser for tiden ut til å være lysten på å gjenopplive gamle serier, så de to selskapene har sikkert ikke hatt problemer med å bli enige om en lisensieringsavtale.

Siste fra forsiden