Gjensyn med Space Rangers 2

Kultklassikeren Space Rangers 2 er i ferd med å få en «gold»-versjon, med ekstra oppdrag og mye mer.

Space Rangers 2 var en av de største overraskelsene i 2005. Dette spillet blandet omtrent alt av sjangere, og gav oss handel, taktikk, action, strategi, hjernetrim, eventyr og mye mer. Spillet gav deg rollen som en «ranger», og lot deg kjempe mot en hær med roboter som ønsket å ta over verdensrommet.

Kampanjen i Space Rangers 2 var dynamisk, og krigen mellom de allierte rasene og robotene ble utkjempet uten at spilleren behøvde å ta del i den. I teorien var det faktisk mulig for en annen ranger å vinne spillet. Men om spilleren valgte å ta en aktiv del i kampen mot robotene, ville han kunne spille en avgjørende rolle i krigen.

Det var også mulig å tjene penger på handel og andre typer oppdrag for menneskene og deres allierte. Disse kunne brukes til å kjøpe bedre romskip og utstyre det med avanserte våpen og systemer, noe som igjen gjorde deg bedre utrustet når du gikk til kamp mot robotene.

Nå har den russiske utgiveren 1C Publishing kunngjort at de snart vil lansere en spesialutgave av Space Rangers 2. Denne kommer med 20 nye tekstoppdrag, 27 nye kart for sanntidsstrategidelen, nye oppdrag, nytt utstyr og nye romskip (inkludert tre superskip). Dessuten har brukergrensesnittet fått en oppgradering.

Space Rangers Gold vil også inkludere eksklusivt bonusmaterial, inkludert de første (interne) demoversjonene av spillet, en stor samling spillkunst, bakgrunner og minispill, en bok med informasjon om spilluniverset, samt fullversjoner av Space Rangers og Space Rangers 2: Dominators.

Mer informasjon om Space Rangers 2 finner du i vår omtale. 1C planlegger å gi Gold-versjonen ut før nyttår.

Siste fra forsiden