God jul fra oss i Gamer.no

Tusen hjertelig takk for i år.

Shutterstock, sarsmis

Julestemningen har senket seg over det ganske land – også for oss i Gamer.no. Men før vi logger av for å tilbringe tiden med våre nærmeste, vil vi vie et lite øyeblikk til å reflektere over året som snart er omme.

Vi i redaksjonen har vist litt mer av oss selv i blant annet denne typen saker.

Vi i redaksjonen har levert nyheter, anmeldelser, større feature-saker, kommentarstoff, sniktitter, intervju og mye annet godt innhold gjennom året, og satser på å levere minst like bra innhold neste år. Ideer til nye artikler, tjenester og konsepter har allerede begynt å ta form i hjernebarken. Det lover godt for et nytt år med forskjellig aktivitet på Gamer.no.

Samtidig vet vi at vi ikke kan hvile. Klimaet for spillstoff – eller annet kulturstoff for den saks skyld – har ikke blitt bedre her i landet siden fjorårets mange kutt. Mediebransjen er ikke trygg ennå. Vi vil jobbe hardt for å møte den moderne mediehverdagen, og vi vet at vi ikke klarer det uten dere lesere. Derfor vil vi rette en stor takk til alle dere som leser oss og er med oss, om det så er daglig, ukentlig eller en gang iblant – dere som kommer med innspill, kommentarer, tips og korrigeringer. Uten dere er vi ingenting. Tusen takk!

Telenorligaen i tre nye år

I tråd med de siste årene har e-sport vært en stor del av fokuset til Gamer.no-stabben i 2016 også, da først og fremst driften og utviklingen av den landsomfattende Telenorligaen. I år har de gjennomført to ligasesonger i fire spill, i høst med nykommeren Overwatch som et populært tilskudd.

Høsten brakte også med seg direktesendte kamper fra ligarundene i regi av TV2 Sumo, noe som ble møtt med stor interesse. Det hele endte som vanlig i finaler i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends foran publikum på SpillExpo-messen i Lillestrøm.

Samarbeidet med Telenor som begynte i 2015 har fungert godt, og i vår ble det klart at selskapet vil fortsette som sponsor for Telenorligaen i tre år til. Selv om vi i redaksjonen ikke er direkte involverte i selve driften av Telenorligaen, har vi stor tro på at prosjektet bare går en vei: opp og fremover.

Rocket League blir en del av Telenorligaen neste år.
Psyonix

Fra neste år arrangerer Telenorligaen også ligaspill for et annet populært spill: Rocket League, etter at spillet vant «folkets spill»-avstemmingen suverent nå i desember.

Påmeldingen for Telenorligaen i 2017 åpner over nyttår, men for Rocket League kan man allerede nå melde seg på kvalifiseringsturneringene som bestemmer plasseringen i ligasystemet. Det er bare å samle spillgjengen og melde dere på over nyttår.

Årskåringene kommer

Selv om vi trapper ned aktiviteten nå, betyr ikke det at Gamer.no blir helt statisk fremover.

Som alltid skal vi publisere redaksjonens kåring over de beste og mest skuffende spillene i 2016, samt la redaksjonsmedlemmene fortelle hvilke spill de har satt mest pris på i året som har gått. Disse to sakene kommer henholdsvis 28. og 29. desember.

Våre meninger er uansett ikke fasiten, og vi er veldig interesserte i hva dere mener. Derfor vil vi over nyttår også samle inn stemmer fra dere lesere for å høre hvilke spill dere har likt best. Se etter en egen sak om avstemmingen for lesernes kåring i begynnelsen av 2017.

Vi kommer også til å trekke frem noen tidligere publiserte godbiter til glede for nye og gamle lesere gjennom romjulen. Følg med.

Da gjenstår det bare for oss i redaksjonen å ønske alle lesere og ligadeltakere en riktig god jul og et godt nytt år!

Siste fra forsiden