God of War til PSP

Sony har røpet at krigsguden Kratos tar en tur innom PSP i løpet av året.

God of War har raskt etablert seg som en av Sonys absolutt sterkeste franchiser, og nå har de røpet at et God of War-spill er på vei til PSP. Denne informasjonen kom gjennom baksiden på instruksjonsmanualen til God of War II til PS2, hvor det er en reklame for PSP-spillet. Der står det også at lanseringen vil finne sted i år.

God of War II for PS2

Det har tidligere gått rykter om at God of War II skulle komme til PSP, men dette er første gangen det kommer offisiell informasjon om at franchisen er i ferd med å ta steget over i den håndholdte spillverdenen. Om det er snakk om en direkte konvertering av et av de to God of War-spillene, eller en helt ny tittel, vet vi ikke.

Informasjonen stammer uansett fra en anmelder hos det amerikanske nettstedet 1UP, som frister leserne med bilder av God of War II-esken på bloggen sin. Her til lands kan vi se frem til at God of War II skal lanseres i neste måned, og med tanke på hvor fantastisk det første spillet i serien var, er det vel ikke overraskende at mange forventer dette blir et av de siste virkelige høydepunktene på Sonys aldrende PS2.

Siste fra forsiden