Gods: Lands of Infinity SE

Rollespillet Gods: Lands of Infinity er i ferd med å få en spesialutgave. Nå kan du teste den.

Gods: Lands of Infinity er et rollespill som har hentet inspirasjon fra eldre titler i sjangeren. Her får du utforske en fargerik fantasiverden full av skatter, monstre og eventyr, og oppleve en episk historie og massevis av sideeventyr.

Mens du utforsker verden ser du handlingen fra førstepersons synsvinkel, og her foregår alt i sanntid. Når du møter noen i kamp går spillet imidlertid over til et taktisk, turbasert kampsystem der handlingen sees fra tredjepersons synsvinkel.

Originalversjonen fikk mye god kritikk av entusiastpressen, på tross av et noe foreldet utseende, og spesialversjonen kommer med en rekke forbedringer og endringer.

En av tingene de slovakiske utviklerne i Cypron Studios er mest stolte av er at de har fått modellen Kyla Cole til å spille hovedpersonen i spillet (men ta det med ro, folkens, hun tar ikke av seg klærne i dette spillet).

Nå kan du laste ned en ny demo av Gods: Lands of Infinity SE. Denne er på 412 MB, og skal inneholde en rimelig god porsjon gameplay.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden