GoldenEye: Rogue Agent til PC?

I et intervju med Computer & Video Games kom Electronic Arts til å røpe at det ikke er helt usannsynlig med en PC-versjon av dette førstepersons skytespillet.

Etter å ha listet opp plattformene GoldenEye: Rogue Agent kommer til (Xbox, PS2 og GameCube), ble Chris Plummer fra Electronic Arts spurt om spillet definitivt ikke kommer til PC. Her er svaret han gav:

- Jeg vil ikke si at det definitivt ikke blir en PC-versjon, men vi vil ikke lage en enkel konversjon av spillet. En PC-versjon må være basert på en PC-design, og vi jobber med det bak kulissene, men dette er ikke noe vi har kunngjort eller er klare til å diskutere.

Naturligvis prøvde Computer & Video Games å presse mer informasjon ut av Chris Plummer, men uten å lykkes nevneverdig. Det han imidlertid kunne si var at et førstepersons skytespill på konsoll tilbyr en helt annen opplevelse enn et spill i samme sjanger på PC, og akkurat nå er utviklingsteamet 100% fokusert på å skape en best mulig spillopplevelse for konsollspillerne.

Det som er sikkert fra Chris Plummer sine svar er at Electronic Arts for øyeblikket ikke utelukker noen PC-versjon. Det er nok likevel ikke alt for klokt å holde pusten i påvente av en PC-versjon av dette spillet, da førstepersons skytespill er en relativt overfylt sjanger på PC-markedet, og det er mange svært harde konkurrenter på markedet.

Siste fra forsiden