Gothic III får utgivelsesdato

JoWooD og Deep Silver har nå kunngjort den endelige europeiske utgivelsesdatoen for Gothic III.

Gothic III ser ut til å kunne bli det neste store spillet innenfor rollespillsjangeren, og nå har JoWooD og Deep Silver fortalt når vi kan forvente å se det i europeiske butikker. Den europeiske lanseringsdatoen er fastsatt til 13. oktober, og JoWooD forteller at tålmodige Gothic-tilhengere vil bli belønnet med et svært godt spill.

Utviklerne i Piranha Bytes lover at Gothic III kommer til å være friere enn tidligere spill i serien, og at spilleren ikke vil behøve å bli medlem i et laug for å få historien til å gå videre. Selv om friheten generelt vil være større, vil det fortsatt være en serie nøkkeloppdrag som må løses for at spilleren skal kunne fullføre spillet.

I de første to Gothic-spillene kjempet du deg vei gjennom den strategisk viktige øya Khorinis, men nå må du forlate Khorinis til fordel for fastlandet. Situasjonen i Myrtana har nemlig blitt svært desperat - de blodtørstige orkene har knust Kong Rhobars tropper, og hersker nå over de viktigste delene av landet.

Med unntak av ville barbarer i de nordiske landene og de utspekulerte innbyggerne av de sydlige ørkenlandskapene, lever menneskene som slaver under de grusomme orkene. Dypt inne i skogene befinner det seg imidlertid flere grupper med opprørere, som driver geriljakrigføring mot tyrannene. Du må velge om du skal støtte frihetskampen deres, eller hjelpe orkene med å knuse dem.

Siste fra forsiden