Gothic III-nettsted lansert

JoWood har lansert et lite nettsted for Gothic III, som blant annet inneholder tre skjermbilder. I tillegg har de tatt saken i egne hender hva den engelske versjonen av Night of the Raven angår.

Gothic-spillene har kunnet nyte en stadig økende popularitet, og det er ikke uten grunn. Utviklerne i Piranha Bytes har klart å lage svært levende spillverdener, med massevis av flotte detaljer som mange andre spillutviklere sannsynligvis ville ha oversett. Dessverre har spillene lidd av mangel på publisitet, og er dermed langt fra så kjent som de burde være.

Dette har blant annet ført til at distributøren Atari aldri har lansert ekspansjonspakken til Gothic II, Night of the Raven, på engelsk, på tross av at den skal ha vært ferdigutviklet i en lengre periode. Nå har representanter for JoWood fortalt i et intervju på nettstedet World of Gothic at de har tatt saken i egne hender, og bekreftet at en engelskspråklig versjon av denne etterlengtede ekspansjonspakken vil bli lansert.

Når det gjelder det neste spillet i serien, Gothic 3, har vi ikke særlig mye ny informasjon å dele, men dere kan ta en titt på det nylanserte "teaser"-nettstedet, som blant annet inneholder tre skjermbilder fra spillet. Du finner den relevante lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden