Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 utsettes til neste år

Utviklingen har vært vanskelig under koronapandemien.

Gran Turismo 7.
PlayStation Studios/Polyphony Digital

I et intervju med GQ Magazine forteller PlayStation-sjef Jim Ryan at Gran Turismo 7 utsettes til neste år. Planen var opprinnelig å slippe bilspillet til PlayStation 5 i 2021, men utviklerne i Polyphony Digital har støtt på skjær i sjøen.

Gran Turismo 7.

– På grunn av den pågående pandemien er vi i en situasjon der ting endrer seg hele tiden, og noen kritiske aspekter av spillproduksjonen har sakket de siste månedene. Vi skal si mer om Gran Turismo 7s slippdato senere, sier Ryan i intervjuet.

Etter alt å dømme skal Gran Turismo 7 bli et mer tradisjonelt innslag i serien etter at forløperen Gran Turismo Sport tok en litt alternativ rute. Allerede ved slipp så vår anmelder frem til det neste «fullverdige» innslaget i serien, mens Sport-vrien var en mer lunken opplevelse.

– For dem som hungrer etter nydelig racing og er klar over manglene, er Gran Turismo Sport spillet jeg ville pekt ut om du eier en PlayStation 4 i dag, men om du også eier en Xbox One blir spørsmålet plutselig vanskeligere. Gran Turismo Sport er et spill jeg har hatt det morsomt med, men jeg må innrømme at jeg allerede nå våger å se frem til en mer fullverdig opplevelse i et potensielt Gran Turismo 7, skrev vår anmelder.

Vi trenger ikke vente mye lenger på flere PlayStation-nyheter:
PlayStation skal ha en presentasjon torsdag, der de lover å vise frem nye spill til PlayStation 5 »

Siste fra forsiden