Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V til PlayStation 5 og Xbox Series X/S i november

Rockstar har satt dato.

Rockstar Games

Grand Theft Auto V kommer til PlayStation 5 og Xbox SeriesX/S den 11. november. Det kunngjorde Rockstar Games denne uken.

Rockstar kunngjorde den nye Grand Theft Auto V-versjonen i 2020. (Video: Rockstar Games)

Den nye og oppgraderte varianten av actionspillet ble opprinnelig avduket i fjor sommer. Utvikleren lokker blant annet med tekniske, ytelsesbaserte og visuelle forbedringer, som blir mulig takket være kraften fra den nyeste konsollgenerasjonen.

Den frittstående utgaven av GTA Online også skal ut 11. november. Denne blir tilgjengelig for både PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men som tidligere kunngjort har Sony ordnet en gratisavtale med Rockstar. Det betyr at PlayStation 5-spillere kan spille GTA Online helt gratis de første tre månedene, mens Xbox Series X/S-spillere må frem med lommeboka.

Ellers slapp Rockstar nye detaljer om en bråte med kommende innhold for både GTA Online og Red Dead Online. Førstnevnte setter bilkjøring i fokus, med flere stuntløp, racerbaner og sykkelløp som skal rulles ut i løpet av de kommende månedene.

I Red Dead Online blir det også kappløp, riktignok på hesteryggen. Det hintes også om en rekke nye oppdrag for spillere som «er ute etter å ta steget ned i den kriminelle underverdenen».

LES OGSÅ: Fan løste et GTA-problem Rockstar ikke klarte »

Siste fra forsiden