Grand Theft Auto V

Ny konsollgenerasjon betyr nye utgaver av Grand Theft Auto V

Rockstar-spillet til PlayStation 5 og Xbox Series X i 2021.

Rockstar Games

Torsdag samlet Sony spillfans over hele verden for å vise oss fremtiden til dataspill. Ironisk nok begynte sendingen imidlertid med Grand Theft Auto V, et spill som opprinnelig kom ut for syv år siden.

Rockstar har funnet en ny konsollgenerasjon å slippe Grand Theft Auto V på.
Rockstar

Rockstar har nemlig ingen planer om å la sin gullgruve forsvinne med spillgenerasjonen som er på vei ut. Derfor tar utvikleren like greit Grand Theft Auto V og flerspillervarianten Grand Theft Auto Online med seg til PlayStation 5 og Xbox Series X.

– Utvidet og forbedret

Spillets nyeste utgaver inntar den neste konsollgenerasjonen i andre halvdel av 2021. Som Rockstar melder vil spillet utnytte kraften fra både PlayStation 5 og Xbox Series X, og tilby tekniske og ytelsesbaserte forbedringer samt visuelle oppgraderinger.

I tillegg lokkes det med en frittstående variant av GTA Online, som også rulles ut mot slutten av neste år. PlayStation 5-spillere får spille denne versjonen gratis i tre måneder fra lanseringsdagen, men hvorvidt et lignende tilbud blir tilgjengelig for Xbox Series X-eiere er foreløpig uvisst.

Nytt innhold er også på vei til GTA Online, med ferske oppdateringer som ifølge Rockstar skal bringe opplevelsen opp og frem. For spillere på PlayStation 4 og Xbox One er det imidlertid verdt å merke at i hvert fall noen av nyvinningene kun blir tilgjengelige på nye konsoller og PC.

LES OGSÅ: Grand Theft Auto 5-skuespiller: – Slutt å tro på lekkasjer om GTA 6 »

Siste fra forsiden